SAMSON

werken op maat

Hans Samson

Hans Samson is deel 1 van het tweekoppige team dat ons bedrijf telt. Hans leerde de stiel van zijn vader, na jaren van samenwerking tussen de twee, kwam het trieste overlijden van de vader, waarna Hans besloot om de riemen in handen te nemen en het bedrijf eigenhandig verder te zetten. Het resultaat is nu deze bloeiende samenwerking met Wouter Bambust.

Hans is getrouwd en heeft 2 kinderen. Met zijn kennis binnen de bouwsector heeft hij eveneens eigenhandig een prachtig huis gebouwd met aanpalende tuin (foto's in de galerij)

Wouter Bambust

Wouter Bambust is deel 2 van het tweekoppige team dat ons bedrijf telt. Met zijn diploma algemeen aannemer op zak kan hij in samenwerking met Hans alle projecten aan, van vloerwerken tot verbouwingen.

Wouter Bambust is getrouwd en heeft 1 kind. Net als hans heeft hij met zijn expertise uit de bouwwereld een prachtig huis op poten gezet.

Gedreven team

Wij hebben een zeer gedreven team dat elke dag met de glimlach paraat staat. Gedreven en vakkundig voeren zij al de opgegeven werken uit. Ontevredenheid op de werkvloer kennen zij niet!

Kennis

Met meer dan 20 jaar ervaring in de stiel
kunnen wij met enige trots zeggen dat wij
een zeer vakkundig team hebben.
Wij kennen alle kneepjes van het vak
om een opdracht zo snel mogelijk
uit te voeren op het hoogste niveau van kwaliteit.

© 2014 Webdesign by Thomas Samson.